Inschrijven seizoen 2022-2023

Huidige leden kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 1 augustus. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 15 augustus.

Mutualiteit

Alle ingeschreven leden ontvangen na betaling van het lidgeld, automatisch een reeds ingevuld formulier voor de de gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld door de mutualiteit. Het is dus niet meer nodig om hiervoor langs te komen in de sporthal. Meer informatie over deze terugbetaling kunt u terugvinden via uw eigen mutualiteit.

Huishoudelijk reglement en interne werking

Om onze werking zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben wij een huishoudelijk regelement opgesteld. Door lid te worden van Rap & Vrank, gaat u akkoord met dit regelement. Bij vragen of opmerkingen hierover kunt u steeds contact opnemen met het secretariaat via het contactformulier.

Reglement raadplegen

Verzekering

Ieder lid van onze club is verzekerd voor sportongevallen, die zich voordoen tijdens de lessen, stages of wedstrijden. De kostprijs van deze vezekering is inbegrepen in het jaarlijkse lidgeld. We hopen dat het niet nodig is, maar soms krijg je als sporter af te rekenen met een blessure.

Het aangeven hiervan verloopt als volgt:

We wensen je een spoedig herstel toe! Aarzel niet om het clubsecretariaat te contacteren bij vragen of problemen.