Nieuws en mededelingen

Corona update: geen indoorsporten

29 oktober 2020

Tot onze grote spijt werden de coronamaatregelen opnieuw aangepast en worden alle indoor sportactiviteiten in clubverband voor alle leeftijden niet langer toegelaten. Dit wil zeggen dat onze turn- en danslessen dus voorlopig allemaal stopgezet worden. We houden jullie verder op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Meer lezen

Corona update: code oranje

12 oktober 2020

Vanaf woensdag 14 oktober schakelt de sportsector over naar code oranje. Dit betekent een verstrenging op de maatregelen bij sporters ouder dan 12 jaar, maar wat houdt dit nu precies in voor onze club?

Meer lezen

Start seizoen en corona maatregelen

1 september 2020

Wij zijn heel blij om er opnieuw in te vliegen dit seizoen, welliswaar onder bijzondere omstandigheden is. Om alles veilig te laten verlopen hebben we enkele maatregelen opgesteld, de gezondheid van iedereen komt immers steeds op de eerste plaats. Alvast bedankt voor jullie begrip en om ons te helpen de maatregelen toe te passen.

Meer lezen

Audities 2020-2021

15 juli 2020

Wil je graag meedoen met een van onze selectie- en wedstrijdgroepen dans, tumbling of toestelturnen? Kom dan meedoen op onze auditiedagen in september.

Meer lezen

Inschrijvingen 2020-2021

14 juli 2020

Huidige leden kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 15 juli 2020. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 15 augustus 2020. Net zoals vorig jaar werken wij opnieuw met het inschrijvingssysteem via GymFed zelf via deze link!

Meer lezen

Corona update: workshops

19 juni 2020

Door de coronacrisis zijn er jammer genoeg heel wat lessen weggevallen. Zoals reeds aangekondigd, voorzien wij in de grote vakantie tijdens de maand juli ‘losse’ lessen en workshops, enkel voor onze leden.

Meer lezen

Zomerkampen

18 juni 2020

Eind augustus houden wij nog steeds onze kleuter- en danskampjes in de sporthal van Evergem. Deze kampjes gaan gewoon door en er is nog plaats om in te schrijven! Inschrijven kan via mail naar rapenvrank@telenet.be met duidelijke vermelding van naam,

Meer lezen

Corona update: online filmpjes

2 mei 2020

We hopen dat iedereen in goede gezondheid is. Dat blijft in deze tijden het allerbelangrijkste. Door de omstandigheden zullen er bijna zeker geen lessen, wedstrijden of optredens meer zijn dit seizoen.

Meer lezen

Corona update: show

24 april 2020

Met heel veel spijt hebben wij ook besloten om onze Rap en Vrankshow dit jaar niet te laten doorgaan. Even waren we overtuigd dat het nog haalbaar was in het Pinksterweekend, maar helaas.

Meer lezen