Nieuws en mededelingen

Audities 2022-2023

21 mei 2022

Wil je volgend jaar graag deelnemen aan een van onze selectie- of wedstrijdgroepen acro, tumbling, toestelturnen, demo, rope skipping of dans? Alle jongens en meisjes met ambitie en interesse zijn…

Meer lezen

Zomerkampen augustus 2022

20 mei 2022

Zin om ook tijdens de zomervakantie te komen turnen, dansen en skippen? Schrijf je snel in voor een van onze zomerkampen!

Meer lezen

Verloren voorwerpen show

19 mei 2022

Wat een weekend, wat een shows! 🤩 Terwijl we nog steeds nagenieten, hebben we nog enkele verloren voorwerpen gevonden. Wie iets herkent kan een berichtje sturen via Facebook of een mailtje naar lieselot.geirnaert@rapenvrank.be

Meer lezen

Onze langverwachte shows!

20 maart 2022

Na 2 jaren uitstel, kan het er nu toch eindelijk van komen… onze langverwachte shows! Uiteraard moeten we nog rekening houden met de corona maatregelen en de codes die gelden, maar we doen ons uiterste best om er iets onvergetelijks van te maken.

Meer lezen

Foto's Sinterklaasfeest

4 december 2021

We zijn heel blij dat ons Sinterklaasfeest toch kon doorgaan en dat zo veel kinderen hun pietendiploma ontvangen hebben en een bezoekje konden brengen aan de Sint. Alle foto's kunnen jullie nu terugvinden op onze Facebookpagina en via onderstaande link.

Meer lezen

Pralineverkoop

7 november 2021

Ook dit jaar verkopen we opnieuw lekkere pralines van chocolaterie De Naeyer. Een doosje van 250gr kost 7 euro, een doosje van 500gr 13 euro. Je kan je bestelling doorgeven via deze link, tot en met zondag 28 november.

Meer lezen

R&V in de krant!

9 juni 2021

Naar aanleiding van de fusie met Sleins Skip kon je ons onlangs in de krant terugvinden! e nieuwe voorzitter van Rap en Vrank Rudy (links) gaf samen met de voorzitter van Sleins Skip Conny (midden) een interview. Frank (ex-voorzitter van Rap en Vrank) wordt ere-voorzitter. Het volledige artikel kan je hier terugvinden:

Meer lezen

The R&V Virtual Movie

29 april 2021

Neem je zakje chips erbij en geniet op zaterdag 15 mei om 19u van onze R&V Virtual Movie! De link naar de livestream kan je vanaf maandag 10 mei terugvinden op onze website, Facebook en Instagram.

Meer lezen

Zomerkampen

4 februari 2021

Even tijd voor wat goed nieuws ook! Zin om ook tijdens de zomervakantie te komen turnen en dansen? Ontdek onze zomerkampen en schrijf je snel in!

Meer lezen

Corona update: aangepaste maatregelen

29 januari 2021

De aangepaste covid-maatregelen zullen ingaan vanaf maandag 1 februari.. Voor de duidelijkheid geven we nog wat bijkomende informatie over elke groep.

Meer lezen

Corona update: ingang maatregelen

28 januari 2021

We hebben zojuist vernomen dat de aangepaste covid-maatregelen vanaf maandag 1 februari zullen ingaan. Dat wil zeggen dat de lessen tot zondagavond doorgaan met de nu geldende regels.

Meer lezen

Corona update: nieuwe bubbels

27 januari 2021

De nieuwste maatregelen zorgen voor heel wat vragen bij iedereen. Momenteel zijn wij volop bezig met alles te bekijken en zo goed mogelijk te organiseren. Voorlopig gaat alles tot en met vrijdag verder zoals voordien. Over de lessen na vrijdag brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte via mail.

Meer lezen

Kerstwensen

20 december 2020

We wensen iedereen fijne feestdagen en een formidabel 2021 toe! Tijdens de kerstvakantie gaan de turn- en danslessen voor alle basisgroepen niet door. We zien jullie graag terug na de vakantie.

Meer lezen

Sinterklaasweek

25 november 2020

Tijdens onze Sinterklaasweek van 30 november tot 6 december kunnen alle turners en dansers hun ingekleurde Sint tekening meebrengen naar de les. Wie weet laten de Sint en zijn gympieten dan wel iets achter voor ons?

Meer lezen

Corona update: terug sport voor -13 jarigen

11 november 2020

Deze keer een beetje goed nieuws. Vanaf maandag 16 november mogen alle sportactiviteiten voor -13 jarigen opnieuw doorgaan op het grondgebied Evergem.

Meer lezen

Pralineverkoop

3 november 2020

Ook dit jaar verkopen we opnieuw lekkere pralines van chocolaterie De Naeyer. Je kan je bestelling doorgeven via onderstaand formulier, tot en met zondag 29 november.

Meer lezen

Corona update: geen indoorsporten

29 oktober 2020

Tot onze grote spijt werden de coronamaatregelen opnieuw aangepast en worden alle indoor sportactiviteiten in clubverband voor alle leeftijden niet langer toegelaten. Dit wil zeggen dat onze turn- en danslessen dus voorlopig allemaal stopgezet worden. We houden jullie verder op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Meer lezen

Corona update: code oranje

12 oktober 2020

Vanaf woensdag 14 oktober schakelt de sportsector over naar code oranje. Dit betekent een verstrenging op de maatregelen bij sporters ouder dan 12 jaar, maar wat houdt dit nu precies in voor onze club?

Meer lezen

Start seizoen en corona maatregelen

1 september 2020

Wij zijn heel blij om er opnieuw in te vliegen dit seizoen, welliswaar onder bijzondere omstandigheden is. Om alles veilig te laten verlopen hebben we enkele maatregelen opgesteld, de gezondheid van iedereen komt immers steeds op de eerste plaats. Alvast bedankt voor jullie begrip en om ons te helpen de maatregelen toe te passen.

Meer lezen

Audities 2020-2021

15 juli 2020

Wil je graag meedoen met een van onze selectie- en wedstrijdgroepen dans, tumbling of toestelturnen? Kom dan meedoen op onze auditiedagen in september.

Meer lezen

Inschrijvingen 2020-2021

14 juli 2020

Huidige leden kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 15 juli 2020. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 15 augustus 2020. Net zoals vorig jaar werken wij opnieuw met het inschrijvingssysteem via GymFed zelf via deze link!

Meer lezen

Corona update: workshops

19 juni 2020

Door de coronacrisis zijn er jammer genoeg heel wat lessen weggevallen. Zoals reeds aangekondigd, voorzien wij in de grote vakantie tijdens de maand juli ‘losse’ lessen en workshops, enkel voor onze leden.

Meer lezen

Zomerkampen

18 juni 2020

Eind augustus houden wij nog steeds onze kleuter- en danskampjes in de sporthal van Evergem. Deze kampjes gaan gewoon door en er is nog plaats om in te schrijven! Inschrijven kan via mail naar rapenvrank@telenet.be met duidelijke vermelding van naam,

Meer lezen

Corona update: online filmpjes

2 mei 2020

We hopen dat iedereen in goede gezondheid is. Dat blijft in deze tijden het allerbelangrijkste. Door de omstandigheden zullen er bijna zeker geen lessen, wedstrijden of optredens meer zijn dit seizoen.

Meer lezen

Corona update: show

24 april 2020

Met heel veel spijt hebben wij ook besloten om onze Rap en Vrankshow dit jaar niet te laten doorgaan. Even waren we overtuigd dat het nog haalbaar was in het Pinksterweekend, maar helaas.

Meer lezen