Nieuws en mededelingen

Terug naar overzicht

Start seizoen en corona maatregelen

Wij zijn heel blij om er opnieuw in te vliegen dit seizoen, welliswaar onder bijzondere omstandigheden is. Om alles veilig te laten verlopen hebben we enkele maatregelen opgesteld, de gezondheid van iedereen komt immers steeds op de eerste plaats.

We willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip en om ons te helpen de maatregelen toe te passen. Speciale tijden vragen om speciale inspanningen maar als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we in de nabije toekomst weer normaal met elkaar omgaan... ... en dan zal het nog zoveel leuker zijn.

Maatregelen

- Alle aanwezige turners en dansers moeten ten allen tijde geregistreerd worden. Ben je reeds ingeschreven, dan mag je je onmiddellijk naar de juiste ingang (zie circulatieplan) begeven. Aan deze ingang wordt er door de trainer afgepunt. Ben je nog niet ingeschreven? Dan moet je eerst aanmelden vooraan de sporthal, waar je gegevens genoteerd worden. Om een overzicht te houden van het aantal leden per groep, moet tegen de tweede les het lidgeld betaald zijn.

- We voorzien een circulatieplan zodat groepen in bubbels kunnen blijven en elkaar niet moeten kruisen. We vragen om dit plan strikt te volgen. Ouders mogen niet mee binnen in de sporthal.

- Supporters en toeschouwers mogen enkel naar de cafetaria waar de geldende regels van toepassing zijn. Het is dus niet toegelaten om de kinderen binnen in de sporthal af te zetten of op te halen.

- We kunnen helaas geen kleedkamers gebruiken. De gymnasten komen in sportkledij naar de sporthal. We voorzien een kleine zone in de sportzaal waar eventueel spullen kunnen gelegd worden. We vragen om enkel een flesje water (genaamtekend) mee te nemen. Geen koek of andere snoep meenemen. Ook rugzak is in principe niet nodig.