Nieuws en mededelingen

Terug naar overzicht

Audities 2020-2021

Wil je graag meedoen met een van onze selectie- en wedstrijdgroepen dans, tumbling of toestelturnen? Kom dan meedoen op onze test- en auditiedagen in september. Veel succes en tot dan!

Tumbling

Auditie voor de tumbling-groepen gaat door op zaterdag 12 september van 11u tot 13u00 in de sporthal van Evergem. Gymnasten vanaf 7 jaar kunnen hieraan deelnemen.

Dans

Om deel te nemen aan een van onze wedstrijdgroepen dans, is het verplicht om auditie te doen. Op woensdag 2 september worden alle auditiechoreo's aangeleerd. Deze lessen gaan door in de sporthal van Evergem en zijn verplicht om te kunnen deelnemen aan de auditie zelf. Dansers geboren in 2008 tem 2005 behoren tot de YOUTH, dansers geboren in 2004 of vroeger behoren tot de ADULTS.

YOUTH (Swagger Company en Construct Company): woensdag 2 september van 18u30 tot 19u30, ADULTS (Trigg’r Company en Striking Company): woensdag 2 september van 20u tot 21u

Op vrijdag 4 september worden de audities zelf afgenomen. De beslissing bij YOUTH wordt in het daaropvolgende weekend via mail meegedeeld. ADULTS worden de avond zelf nog mondeling op de hoogte gebracht.

YOUTH (Swagger Company en Construct Company): vrijdag 4 september van 17u30 tot 20u, ADULTS (Trigg’r Company en Striking Company): vrijdag 4 september van 20u tot 22u30

Acro

Onze acro-groepen maakten reeds selecties op het einde van vorig schooljaar vanuit de andere groepen.

Beloften toestelturnen

Voor de groep beloften toestelturnen wordt er een selectie gemaakt vanuit onze basisgroepen. Wie hier interesse voor heeft, moet dus eerst starten op 5 september in de groep basisturnen.